Usluge

Radionica sajtova profesionalno pristupa svim vašim zahtevima. Zajednički, u dogovoru sa vama, prolazimo kroz sve faze izrade veb sajta i završavamo ga u planiranim vremenskim rokovima. Na osnovu vaših ideja, a nakon analize konkurencije i pribavljenih informacija o temi i očekivanim posetiocma sajta, Radionica izrađuje nekoliko predloga za njegov izgled i sadržaj. U cilju lakše saradnje napravili smo uslovnu podelu naših usluga prema najčešćim vrstama vaših zahteva:

Okvirne cene izrade sajta u Radionici sajtova

Cena sajta do 10 stranica 240 evra. Ovaj sajt pored tekstova i opisa može sadržati galerije slika, video materijal, kontakt formu. Dodatne stranice takvog sajta koštaju po 2000 dinara, a njegovo održavanje 2500 dinara mesečno.
Izrada sajta prema primeru sa interneta
Izrada sajta prema primeru sa interneta
Pronašli ste na internetu jedan ili više sajtova čiji dizajn vam se dopada? Radionica sajtova vam izrađuje sajt prema primerima koje pokažete.
Izrada sajta "od početka"
Izrada sajta "od početka"
Želite da vam Radionica sajtova osmisli i napravi sajt? Pošaljite zahtev i Radionica sajtova će osmisliti i izraditi originalni izgled i sadržaj za vaš web sajt.
Izrada sajta prema našem šablonu
Izrada sajta prema gotovom šablonu
Radionica sajtova ima svoje, originalne šablone koji mogu poslužiti kao polazna osnova za izradu vašeg sajta. Šabloni su moderni, efektni i prate svetske aktuelnosti u oblasti web dizajna.
Izrada Wordpress sajta
Izrada Wordpress sajta
WordPress je popularna platforma koja nudi veliki broj gotovih tema i funkcija. Ako planirate česte objave i promene sadržaja na svom sajtu, WordPress je dobar izbor, a Radionica sajtova će ga prilagoditi za vaše potrebe.
Redizajn postojećeg sajta
Redizajn postojećeg sajta
Ako imate sajt čijim radom niste sasvim zadovoljni, zajedno ćemo sagledati postojeći dizajn, sadržaj, funkcije i doći do predloga za unapređenje.
Održavanje sajta
Održavanje sajta
Da bi vam sajt dugo bio uspešan i ispunio sva očekivanja, poželjno je i posle postavljanja na internet nastaviti rad na njemu. Radionica sajtova nudi usluge aktuelizacije sadržaja, programa, tehničke podrške...
proces izrade web sajta

PROCES IZRADE WEB SAJTA

1. Izrada predloga

Predlozi za izgled su slike početne stranice i stranice za prikaz sadržaja, ili delimično funkcionalne internet stranice. Predlog za sadržaj je u formi mape sajta i predstavlja organizaciju sadržaja po stranicama i menijima. Na osnovu ovih predloga, zajedno donosimo odluku o vrsti veb sajta, što utiče na dalji način njegove izrade.

2. Programiranje stranica

Sledi programiranje, priprema tekstualnog, grafičkog i multimedijalnog materijala. Vodimo računa o ispravnosti programskog koda, ključnim rečima i vidljivosti sadržaja na internet pretraživačima (SEO optimizacija), kao i o ispravnom prikazu veb sajta na uređajima različitih dimenzija (responsiv dizajn).

3. Postavljanje na internet

Zakupljujete domen i hosting (samostalno ili uz pomoć Radionice sajtova). Web sajt se testira, postavlja na internet i prijavljuje na pretraživače.

Načine na koje možete kontaktirati Radionicu sajtova pronaćićete na stranici KONTAKT na kojoj postoji i mogućnost slanja email poruke.